OM MIG

Endast den är HEL som följer HJÄRTATS väg

OM MIG

 

Du finner mig i min yogashala/psykoterapimottagning  på Sigillgatan 215 (Björkhaga) Örebro. Du når mig via mail info- ingastinas.terapiyoga.se eller på 0704-852723.

 

Jag heter Inga-Stina Grafström och trivs med att vandra genom livets skiftningar i dess olika former. Sedan 60-talet har jag varit verksam som leg. psykolog och allteftersom min nyfikenhet pressat mig framåt har jag utbildat mig vidare till leg. psykoterapeut (psykodynamisk).

I min värld blev det inte tillräckligt med att söka insikt via ordet och samtalet, så därför öppnade jag dörren för fler metoder för läkning och självkännedom. Jag arbetar nu också med yoga och meditation i skiftande former. Kundaliniyoga, yinyoga, MEM-yoga och Gongbad är exempel på sådant du kan pröva hos mig. Gärna arbetar jag också med bildterapi enskilt eller i grupp.

Egentligen är jag ju också nuförtiden pensionär, vilket ger mig en frihet att än mer göra det jag helst vill.

Nyligen har jag gett ut en bok UT UR SKUGGAN- En resa genom tid och rum som handlar om min egen process.

För närvarande skriver jag på nästa bok HJÄRTATS VÄG eller Torametoden, som handlar om olika steg i din process till självkännedom. Parallellt med denna bok anordnar jag också workshop i tre delar.

Del 1. Ditt ALKEMISKA BRÖLLOP. Inga förkunskaper krävs.

Del 2. Du jordar dig och öppnar flödet mellan Himmel oh Jord. Du löser upp knutar (granthis)på din väg till Helhet.AXIS MUNDI. Inga förkunskaper krävs.

Del 3. Handlar om det lilla Hjärtat i Hjärtat HRIT-CHAKRA och de emotioner som är förknippade med de åtta kronbladen. För att delta i denna del behöver du varit med i del 1 och 2.

Eventuellt skapas också en modul 4 om intresse finns, där personer som arbetar som terapeuter av olika slag kan lära sig metoden för att integrera den i sin verksamhet och så bli certifierade TORATERAPEUTER.

 

När jag inte arbetar finner du mig oftast ute i skog och mark till fots eller på skidor och gärna med min bästa kompis hunden Cilla.


.


Copyright @ All Rights Reserved