OM MIG

Endast den är HEL som följer HJÄRTATS väg

OM MIG

 

Du finner mig numera  på Sigillgatan 215 (Björkhaga) i Örebro. Du når mig via mail ingastina@me.com eller på 0704-852723.

 

Jag heter Inga-Stina Grafström och trivs med att vandra genom livets skiftningar i dess olika former. Sedan 60-talet har jag varit verksam som leg. psykolog och allteftersom min nyfikenhet pressat mig framåt har jag utbildat mig vidare till leg. psykoterapeut (psykodynamisk) och yogalärare.

Egentligen är jag ju nuförtiden främst pensionär, vilket ger mig en frihet att än mer göra det jag helst vill.


2019 gav jag  ut min bok UT UR SKUGGAN- En resa genom tid och rum som handlar om min egen process. Kostar 200:- plus porto.


Våren 2020 boken HJÄRTATS VÄG - integrativ psykoterapi. Mitt livsprojekt.

Böckerna finns att beställa på Adlibris  och Bokus. Du kan också beställa dem via mig och få ett signerat exemplar. Kostar lite mindre via mig. 300:- plus porto.


I september 2020 släppte jag romanen MAMMAS BOK OCH MIN. Den kan du också beställa via mig eller Adlibris och Bokus. 290:- plus porto.


Hör av dig till ingastina@me.com om du är intresserad att köpa någon av mina böcker.Måhända det blir en bok till, men den kommer att ta längre tid på sig tror jag och har titeln, DRÖMYOGA.


Jag arbetar också vidare med samtal, enstaka yogakurser och workshops.


 

När jag inte arbetar finner du mig oftast ute i skog och mark till fots eller på skidor och gärna med min bästa kompis hunden Cilla.


.